skip to Main Content
Lokale Ongediertebestrijding nodig?

Selecteer hieronder de stad waarin je op zoek bent naar een professionele ongedierte bestrijder. Je krijgt dan meer informatie over onze dienstverlening in de gekozen regio. Staat de regio er niet tussen of wil je direct in contact komen met een lokale ongedierte bestrijder? Bel dan naar 085 – 130 84 22.

Zeeland
Overige Regio's

Staat je regio er niet tussen? Het kan zijn dat deze pagina niet up to date is. Bel even naar 085 – 130 84 22  dan zorgen wij ervoor dat we iets voor je kunnen betekenen!

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Ongediertebestrijding

Lees hieronder meer over onze ongediertebestrijding service

Heb jij te maken met ongedierte in jouw woning en kom je maar niet van de beestjes af? Doe dan een beroep op onze professional voor ongediertebestrijding. Vandaag de dag zijn er talloze ongediertebestrijders actief, waardoor jij je ongetwijfeld afvraagt waarom je juist voor ons moet kiezen. Ten eerste omdat wij werken met lokale, gediplomeerde vakmannen. Onze ongediertebestrijders zijn dus ook bij jou in de omgeving actief. Daarnaast werken wij natuurlijk met scherpe prijzen. Wij weten immers maar al te goed dat ongediertebestrijding zo goedkoop mogelijk moet zijn.

Wat misschien wel het grootste voordeel is van onze bestrijder, is dat jij hem 24/7 kunt bereiken. Wij hebben namelijk een speciale spoedservice in het leven geroepen. Hierdoor kunnen wij ook buiten kantooruren ongedierte bestrijden. Onze specialisten zorgen er dus altijd voor dat jij snel verlost wordt van het ongedierte. Het maakt overigens niet uit of het om particuliere of zakelijke bestrijding gaat. De professionals van onze ongediertebestrijder weten in beide gevallen hoe zij het ongedierte te lijf moeten gaan!

Waarom een ongediertebestrijder inhuren?

Ongediertebestrijding uit laten voeren door een professional, kost geld. Daarom proberen veel mensen de beestjes eerst zelf te bestrijden. In sommige gevallen wordt er zelfs helemaal niets gedaan. Niets doen is natuurlijk geen optie. De overlast die veroorzaakt wordt door ongedierte wordt in dat geval namelijk alleen nog maar erger. Bovendien kan er, afhankelijk van het soort ongedierte, veel schade ontstaan. Bestrijden is daarom altijd aan te raden. Zelf bestrijden kan werken, maar het is lang niet altijd succesvol. Veel mensen weten namelijk niet hoe zij het ongedierte te lijf moeten gaan. Het komt daardoor geregeld voor dat de verkeerde bestrijdingsmethode wordt gekozen. In dat geval kom jij natuurlijk nooit van het ongedierte af. Sterker nog, het worden er vaak alleen maar meer.

Wil jij snel verlost worden van het ongedierte in jouw woning of bedrijfspand? En wil jij er bovendien zeker van zijn dat alle beestjes verdwijnen? Dan schakel je onze professional in voor ongediertebestrijding. Dit kost je weliswaar wat geld, maar je hebt wel de zekerheid dat jij verlost wordt van de beestjes. Doordat een ongediertebestrijder dagelijks ongedierte te lijf gaat, maakt het hem niet uit om wat voor een beestjes het gaat. Onze professionele bestrijders hebben de laatste jaren te maken gehad met alle soorten ongedierte. Hierdoor weten zij ook het ongedierte in jouw huis of bedrijfspand op de juiste manier te bestrijden. Wij gaan net zo lang door tot de beestjes verdwenen zijn en daardoor zijn wij de ongediertebestrijder die jij zoekt!

Gaat het om een groot pand of grote woning?

Ongediertebestrijding hoeft niet altijd lastig te zijn. Soms is het plaatsen van een paar vallen genoeg. Ook kan vergif vaak helpen om van ongedierte af te komen. Zeker wanneer de beestjes in kleine ruimtes zitten, is dit een makkelijke opgave. Het verhaal wordt echter anders wanneer het ongedierte in een groot bedrijfspand of grote woning zit. De kans bestaat dan namelijk dat de beestjes zich reeds door het hele gebouw verspreid hebben. Dit maakt ongediertebestrijding er natuurlijk niet makkelijker op. Het plaatsen van wat vallen of een paar schaaltjes me vergif heeft dan geen zin. Het ongedierte plant zich namelijk sneller voort dan jij de beestjes kunt bestrijden. Op deze manier ontstaat er eerder een plaag dan dat jij verlost wordt van het ongedierte.

Gelukkig weet onze ongediertebestrijder zich niet alleen te redden in kleine ruimtes. Ook in een groot bedrijfspand of een grote woning gaat hij het ongedierte altijd succesvol te lijf. Ten eerste heeft onze bestrijder verschillende technieken onder de knie. Ten tweede beschikt hij over verschillende bestrijdingsmiddelen om het ongedierte te bestrijden. Deze twee factoren zorgen ervoor dat onze ongediertebestrijder ook in grote gebouwen korte metten maakt met al het ongedierte.

Welk ongedierte is slecht voor je gezondheid?

Ongedierte in een woning of bedrijfspand is nooit prettig. De beestjes kunnen immers schade aanrichten, zeker wanneer het er veel zijn. Veel mensen weten echter niet dat ongedierte ook schadelijk kan zijn voor hun gezondheid. Dit is echter wel het geval. Zo draagt het merendeel van het ongedierte allerlei bacteriën met zich mee. Dit is bijvoorbeeld het geval bij muizen en ratten. Deze beesten begeven zich op allerlei plekken, zoals in het riool. Bovendien voeden zij zich met smerige dingen. Wanneer jij in aanraking komt met deze beestjes of hun uitwerpselen, kun je behoorlijk ziek worden. Geen pretje natuurlijk, zeker niet in het geval van een bedrijf. Indien medewerkers in aanraking komen met ongedierte, kunnen zij namelijk massaal ziek worden. Dit kan ervoor zorgen dat de productie stil komt te liggen en dat kan een bedrijf veel geld kosten.

Het zijn echter niet alleen muizen en ratten die schadelijk zijn voor jouw gezondheid. Ook de uitwerpselen van andere beestjes kunnen gezondheidsklachten veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan kakkerlakken. Verder kunnen ook muggen en mieren bepaalde ziektes overdragen wanneer zij jou bijten of steken. Deze soorten komen in Nederland weliswaar niet heel veel voor, maar de kans is natuurlijk wel aanwezig. Is er ongedierte aanwezig binnen jouw huis of bedrijf? Ga dan zo snel mogelijk over tot bestrijding. In dat geval wordt de kans op gezondheidsklachten namelijk tot een minimum beperkt.

Preventie zorgt voor minder overlast in de toekomst

Heb jij geregeld te maken met ongedierte in jouw huis of bedrijf? Dan wordt het een duur grapje wanneer jij telkens een ongediertebestrijder in moet schakelen. Wil jij de kosten beperken? Dan doe je er goed aan zelf maatregelen te nemen. Jij kunt er zelf namelijk voor zorgen dat ongedierte in de toekomst minder overlast veroorzaakt. Hoe? Wij sommen hieronder een aantal punten op met betrekking tot preventie.

  • Laat geen voedselresten slingeren, want dit trekt ongedierte aan. Voor de beestjes is dit namelijk een makkelijke manier om zich te voeden. Zij hoeven zo zelf immers niet actief op zoek te gaan naar voedsel. Ruim voedsel daarom altijd op, ook de kruimels. Leg aangebroken verpakkingen bovendien niet los in de kast, maar doe ze in afsluitbare bakken. Zodoende kan ongedierte er niet alsnog inkruipen.
  • Maak gebruik van horren. Zeker in de zomermaanden hebben veel mensen hun ramen en deuren open staan om het door te laten waaien. Verstandig is dit echter niet, want ongedierte kan jouw woning op deze manier zo makkelijk binnen komen. Wil jij toch je ramen en deuren open laten staan? Dat kan, maar plaats dan wel even horren. Zodoende worden de beestjes tegengehouden.
  • Dicht gaten en kieren met bijvoorbeeld purschuim. Ongedierte gebruikt namelijk allerlei openingen om jouw huis binnen te komen. Een opening hoeft voor de meeste beestjes vaak niet groter te zijn dan een halve centimeter.
  • Maak het niet te aangenaam voor ongedierte. Veel beestjes houden van een warme omgeving. Zorg er geregeld voor dat jij jouw woning bijvoorbeeld lucht. Zo daalt niet alleen de luchtvochtigheid, maar ook de temperatuur.

Gemiddelde kosten voor het inhuren van een specialist

Voordat jij iets koopt, wil je eerst weten hoe duur het is. Bij een ongediertebestrijder is dit op voorhand echter lastig te zeggen. Waarom? Omdat de kosten van ongediertebestrijding afhankelijk zijn van een aantal factoren. Ten eerste gaat het natuurlijk om het soort ongedierte in jouw huis of bedrijfspand. Sommige soorten beestjes zijn door ons nu eenmaal makkelijker te bestrijden dan andere. Bij de ene soort volstaat het plaatsen van vallen, terwijl bij de andere soort een duur bestrijdingsmiddel moet worden ingezet. Daarnaast is de locatie van de beestjes belangrijk. Zit het ongedierte in een kleine ruimte? Dan is bestrijden makkelijker dan wanneer ze verspreid zitten door een groot pand.

Uiteraard speelt de omvang van het probleem ook mee. Zijn er slechts een paar beestjes aanwezig? Dan kost het vaak maar weinig moeite om het ongedierte te bestrijden. Bij een plaag wordt het echter een ander verhaal. Onze bestrijder moet in dat geval meer materiaal inzetten om de beestjes te lijf te gaan. Bovendien moeten er soms zelfs meerdere bestrijders aan te pas komen om het ongedierte uit te roeien. Dit maakt ongediertebestrijding natuurlijk alleen maar duurder.

Een inschatting maken van de kosten is op voorhand betrekkelijk lastig. Toch willen wij jou wel een richtlijn geven. Hiervoor dient onze bestrijder wel bij jou langs te komen om het probleem te inspecteren. Zodoende weet hij om wat voor een ongedierte het gaat en hoe groot het probleem is. Op basis van deze informatie stellen wij een ongediertebestrijdingsplan op. Hierin vermelden wij wat ongediertebestrijding ongeveer gaat kosten. Zo komt u na bestrijding dus nooit voor verrassingen te staan en dat is natuurlijk wel zo prettig!

Keer via deze link terug naar de homepage

Lees meer
Back To Top Call Now Button