Ga naar hoofdinhoud

Heb je last van ongedierte in Rotterdam? Met bestrijdingsservice kun je snel van deze plaag af. Maar wat wordt verstaan onder ongedierte? Ongedierte zijn muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Ongedierte kun je ook zelf bestrijden, maar dat is pas als het om 1 of twee gaat. Bij een plaag is het aangeraden om een deskundige te raadplegen. In Rotterdam is er ook sprake van zoveel soorten ongedierte. Daarvoor is bestrijdingsservice het juiste bedrijf. Elk ongedierte wordt op een bepaald manier bestreden. Ongediertebestrijding in Rotterdam nodig?

Muizen

Muizen zijn heel lastige beesten, ze vernietigen bijna van alles en verspreiden ziekte door hun plas en poep. Ze houden van knagen en vernietigen zelfs je kleding, voedingsmiddelen en kabels. Wanneer een muis ergens is geweest plassen of poepen ze altijd meteen. Als jij met je blote handen daaraan gaat dan wordt je ziek, het verspreidt infectie die zelfs kan leiden tot de dood. Een muis kan zijn schuilplaats zelf maken door te knagen. Muizen verspreiden ook heel snel. Muizen zie je zowel overdag als in de avond rennen in je huis. Muizen bouwen hun nest meestal op plafond, achter de koelkast.

Ratten

Ratten zijn heel gevaarlijk voor je gezondheid. De meest voorkomend ziekte zijn salmonella, ziekte van weil, E coli en TBC. Je herkent ratten aan de geur, de schade die ze opleveren, de krassende geluiden en uitwerpselen. Sommige ratten bevinden zich buiten op het erf of in de bergruimte en sommige binnen in je huis. Ze vermenigvuldigen ook heel snel.

Bedwantsen

Bedwantsen zijn moeilijk te herkennen, omdat je niet altijd last hoef te hebben van hun, ze komen alleen uit hun nest als ze moeten eten. Bedwantsen komen voor in kleine ruimten, zoals scheuren en kieren van beddengoed, tapijten, stopcontacten, meubels, tussen gebroken vloerdelen en gebroken pleisterwerk. Ze worden vooral overgebracht door te reizen. Als iemand bedwantsen heeft in zijn vuile was en dit terugneemt naar zijn land, vestigt het daarna in je huis. Ze komen alleen in de avond eruit en leven van je lichaamswarmte. Ze hebben een zoete geur waarvan je misselijk wordt, zo weet je dat er bedwantsen aanwezig zijn. Je kunt ze ook herkennen aan bloedsporen aan je beddengoed, omdat ze bijten wanneer je slaapt of hun uitwerpselen als donkere vlekken op je beddengoed. Bedwantsen verspreiden zich heel snel van de ene kamer naar de ander. Het moet daarom snel bestreden worden.

Rotterdam

Rotterdam is een heel groot stad en is vooral bekend om zijn grootste haven. Het behoort ook tot de grootste haven van de wereld op 2 na. Er zijn ook mooie plaatsen voor toeristen zoals de Euromast en musea. Rotterdam wordt ook wel stad van architectuur genoemd, vanwege de Markthal en de grootste gebouw, de Rotterdam.

Het is heel triest wanneer zo een mooi stad vernietigt, zal worden door ongedierte, want ook in Rotterdam heb je veel ongedierte. Er zijn genoeg gebouwen zowel oud als nieuw waar het ongedierte kunnen voorkomen, maar ook veel eetplaatsen. Denk maar aan ratten en muizen die in de restaurants kunnen schuilen. Je wilt geen klanten wegjagen, maar juist de ratten en muizen moeten weg. Toeristen bezoeken vele hotels en gebouwen samen met hun bagage, hierin kunnen ook bedwantsen voorkomen Ze moeten op tijd bestreden worden. Je hoeft niet iemand uit heel ver te roepen om dit ongedierte te bestrijden. Gelukkig kan het ook lokaal, dit doet Bestrijdingsservice, we zijn heel snel daar. Het voordeligste bij ons is dat je geen voorrijkosten hoeft te betalen. De deskundigen bestrijden zo, zodat jij noch je buren last hebben ervan, het is milieuvriendelijk.Als jij als bedrijf, hoteleigenaar, student of een normale burger merkt dat er een plaag is van ongedierte in je gebouw of kamer in Rotterdam. Neem dan gauw contact op met ons. Geef ze geen kans om schade aan te richten of schade en ziekte te verspreiden.

Heb je nooit eerder last gehad van ongedierte in Rotterdam, maar wekt dit nu onrust in je omgeving? Neem dan snel contact op met bestrijdingsservice. We staan altijd klaar om je te helpen en doen dat heel snel. Je hoeft niet lang te wachten totdat er iemand komt, omdat we ook in Rotterdam zijn gevestigd. We hebben ervaren personeel die het ongedierte herkennen, weten te bestrijden en voorkomen. Bestrijdingsservice heeft scherpe prijzen en geen voorrijkosten. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 130 84 22 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Lees verder: In welke jaargetijden komen ongedierte voor in Rotterdam

Lees meer: De 5 grootste bedrijven in Rotterdam

Back To Top
Call Now Button