Ga naar hoofdinhoud

Heb je besloten om in Breda te gaan werken en heb je totaal geen idee waar te solliciteren? Geen probleem! In deze blog hebben wij de 5 grootste bedrijven van Breda voor jou genoteerd. Ben je toevallig op zoek naar een bestrijdingsservice Breda.

Philip Morris Holland B.V.

Dit bedrijf is gevestigd te Bergen op Zoom en is een dochterondernemeing van Dochter van

Philip Morris International. Het bedrijf produceert sigaretten. In 1969 werd het bedrijf Philip Morris Holland B.V.opgericht. Het bedrijf begon de productieactiviteiten in een klein fabriek in Eindhoven. Doordat de productievraag verhoogde werd besloten om een nieuwe fabriek in gebruik te nemen in Bergen op Zoom. In de fabriek in Bergen op Zoom vindt tegenwoordig alleen de productie plaats van halffabricaten voor de portfolio van rookloze producten. In 2017 werden 2 nieuwe productielijnen in gebruik genomen voor de speciale tabak. De speciale tabak wordt verwerkt in de rookloze tabaksproduct. Naast dit product worden ook vloeistoffen ontwikkeld voor elektronische sigaretten. In de fabriek worden ook halffabricaten geproduceerd voor andere vestigingen.

Yonego

Yonego is een online marketing bureau. Het hoofdkantoor is in Breda gevestigd. Het bedrijf heeft ook vestigingen in Madrid, Antwerpen en London. Het online marketing bureau houdt zich bezig met het uitwerken en implementeren van marketing strategieen voor haar klanten. Het bureau fungeert niet alleen als strategisch partner maar zorgt er ook voor dat de adviezen die gegeven worden ook uitgevoerd worden. Yonego biedt verschillende diensten. Bij hun kun je terecht voor een makelaar tot een secure schilder.

Hoe werkt dat?Op de website van Yonego zijn platformen gebouwd. De consument kan kiezen voor een gewenste platform. Heeft de consument de behoefte voor een makelaar dan kan hij op de platform makelaarwijzen een aanvraag doen voor een makelaar. Ook een makelaar kan zich aanmelden voor het krijgen van klanten. De voordeel hiervan is dat de klant al weet wat hij wilt en gericht geholpen kan worden door de makelaar.

Elke bedrijf kan zich gratis aanmelden bij Yonego. Yonego doet al het voorwerk. Zodra de klanten zijn gegenereerd moet het bedrijf zelf over gaan tot het nemen van contact met de potentiele klant.

Easy Way

Sedert 1997 biedt Easy Way ondersteunde diensten op het gebied van automotive. Met hun diensten proberen zij gemak, veiligheid, punctualiteit en vertrouwen te creeëren voor hun opdrachtgevers en relaties. Easy Way biedt diensten aan zakelijke en particulieren relaties. Je kunt ze contacten voor een chauffeursrit of autotransportrit, leaseauto’s en ondersteuning op events. Easy Way streeft ernaar om een stukje hectiek van de dag bij haar klant weg te nemen. Ook proberen zij om de dag van hun klant effectiever te maken. Het bedrijf wilt de juiste dienstverlening, kwaliteit en vertrouwen gevoel bieden aan haar klant.

Easy Way is de marktleider van Nederland als het gaat om chauffeurs- en transortdiensten. Het bedrijf voert ruim 100.000 autotransporten per jaar uit. Het bedrijf heeft ruim 2.500 medewekers in dienst en voert ruim 500 opdrachten per dag uit. Het bedrijf levert ook vast en flexibel personeel aan leasemaatschappijen, dealerbedrijven en verhuurbedrijven.

Sterksen

Sterksen is sedert 2002 marktleider op het gebied van IT & Technology-recruitment en gespecialiseerde RPO-dienstverlening. Het bedrijf werkt aldoor aan innovatieve recruitment- dienstverlening. Het bedrijf heeft kantoren in Breda en Utrecht. Vanuit deze 2 kantoren proberen zij zowel de Nederlandse als de internationale markt te bewerken. Hun focus ligt meer op Noorwest Europa.

Hierbij de prestaties van het bedrijf:

  • In 2015 heeft het bedrijf 500 vacatures kunnen invullen binnen IT& Technologie

  • In 2016 zijn ruim 850 vacatures ingevuld

  • In 2018 zijn ruim 1100 vacatures ingevuld.

Vanaf 2004 levert het bedrijf ook bredere Talent Sourching en PRO-dienstverlening. Vanaf 2012 wordt er uit het kantoor van Utrecht intensieve Senior Executive search-trajecten aan internationale klanten aangeboden. In 2015 heeft Sterksen haar positie binnen het PRO-domein weten te versterken door de overname van FellowsGroup. Sterksen is NEN ISO 4400-1 gecertificeerd en ook lid van Recruitment Process Outsoursching Association (RPOA). In 2019 werd het uitgeroepen tot de Top250 groeibedrijven.

Grizzly

Dit bedrijf is gevestigd in Breda en is een zoekmachine marketingbureau die er voor zorgt dat je bedrijf op de belangrijkste nationale en internationale zoekmachines te vinden is. Het bedrijf heeft ervaring met zoekmachine positionering en is sedert 2001 actief in deze branche.

Welke diensten biedt het bedrijf?

Je kan ze contacten als je het volgende wilt

  • wil je dat je website snel gevonden wordt in Google en andere zoekmachines?

  • wil je dat je gevonden wordt op zoektermen die je potentiele klanten gebruiken om je op te zoeken?

Wil je dat je meer bezoekers op je website krijgt? Of wil je meer offerte aanvragen en verkopen?

Lees verder: Ongedierte informatie in de regio Breda

Back To Top
Call Now Button