skip to Main Content

Bestrijdingsservice

Bestrijdingsservice is in het leven geroepen voor iedereen die last heeft van ongedierte in huis, in een bedrijfspand of elders. ‘Geen enkele ongedierte probleem is voor ons te groot.’

Wij geloven dat een goede educatie helpt bij het voorkomen van ongedierte. Daarom staat onze website ook vol met tips en tricks hoe je specifieke ongedierte kunt voorkomen of zelf kunt bestrijden.

Mocht je behoeften hebben aan een professionele ongediertebestrijder, dan kunnen wij je doorverwijzen naar de juiste persoon. We werken samen met verschillende bestrijders (door heel Nederland) en zorgen ervoor dat er snel iemand langskomt.

Bestrijdingsservice

Bestrijdingsservice is in het leven geroepen voor iedereen die last heeft van ongedierte in huis in een bedrijfspand of elders. ‘Geen enkele ongedierte is voor ons te groot.’

Wij geloven dat een goede educatie helpt bij het voorkomen van ongedierte. Daarom staat onze website ook vol met tips en tricks hoe je specifieke ongedierte kunt voorkomen of zelf kunt bestrijden.

Mocht je behoeften hebben aan een professionele bestrijder, dan kunnen wij je doorverwijzen naar de juiste persoon. We werken samen met verschillende bestrijders (door heel Nederland) en zorgen ervoor dat er snel iemand langskomt.

Landelijk netwerk

Liever een lokale ongedierte bestrijder bij jouw uit de buurt? Dat kan bij Bestrijdingsservice! Door ons landelijke netwerk betaal je geen voorrijkosten en is een bestrijder snel ter plaatsen.

Goed voor het milieu en de portemonnee!

Tevreden klanten

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

De communicatie verliep heel goed. Ik liet een bericht achter en werd gelijk teruggebeld. Er kwam een aardige, klantvriendelijke en duidelijke werknemer langs. Zeer vriendelijk en professioneel geholpen.

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Leer alles over het ongedierte

rouwvliegjes-bestrijden

Rouwvliegjes bestrijden, dit is de beste manier!

Vervelende vliegjes, die rouwvliegjes. Ze vliegen om de bladeren van een plant, vermenigvuldigen zich bij…

Lees meer
spint-bestrijden

Spint bestrijden, zo doe je dat best!

Spint is de naam van minuscule mijten die sap uit planten opzuigen en fijne draden…

Lees meer

Emelten bestrijden, zo doe je dat het best

Bij het horen van het woord emelt gaan bij heel veel mensen meteen alle alarmbellen…

Lees meer
horgordijn

Wil je een horgordijn voor je deur kopen? Dit zijn de beste opties!

Ervaar je iedere zomer weer de nodige overlast van vliegen en andere insecten? Dan heb…

Lees meer

Contact

We komen graag met je in contact. Voor direct advies of het maken van een afspraak kun je085 – 130 84 22 bellen. Wil je graag onze werkwijze en/of een prijsopgave ontvangen? Dan kun je naast bellen ook, e-mailen of het contactformulier aan de rechterkant gebruiken. We kunnen niet wachten om van je te horen en je van het ongedierte af te helpen!

085 – 130 84 22
info[@]bestrijdingsservice.nl
Back To Top Call Now Button