skip to Main Content

Bestrijdingsservice

Bestrijdingsservice is in het leven geroepen voor iedereen die last heeft van ongedierte in huis, in een bedrijfspand of elders. ‘Geen enkele ongedierte probleem is voor ons te groot.’

Wij geloven dat een goede educatie helpt bij het voorkomen van ongedierte. Daarom staat onze website ook vol met tips en tricks hoe je specifieke ongedierte kunt voorkomen of zelf kunt bestrijden.

Mocht je behoeften hebben aan een professionele ongediertebestrijder, dan kunnen wij je doorverwijzen naar de juiste persoon. We werken samen met verschillende bestrijders (door heel Nederland) en zorgen ervoor dat er snel iemand langskomt.

Bestrijdingsservice

Bestrijdingsservice is in het leven geroepen voor iedereen die last heeft van ongedierte in huis in een bedrijfspand of elders. ‘Geen enkele ongedierte is voor ons te groot.’

Wij geloven dat een goede educatie helpt bij het voorkomen van ongedierte. Daarom staat onze website ook vol met tips en tricks hoe je specifieke ongedierte kunt voorkomen of zelf kunt bestrijden.

Mocht je behoeften hebben aan een professionele bestrijder, dan kunnen wij je doorverwijzen naar de juiste persoon. We werken samen met verschillende bestrijders (door heel Nederland) en zorgen ervoor dat er snel iemand langskomt.

Landelijke dekking

Altijd een lokale bestrijder bij jou in de buurt

Vanwege ons landelijk netwerk aan bestrijders kunnen wij snel aanwezig zijn.
Daarnaast betaal je geen voorrijkosten.

Goed voor het milieu en de portemonnee!

Tevreden klanten

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

De communicatie verliep heel goed. Ik liet een bericht achter en werd gelijk teruggebeld. Er kwam een aardige, klantvriendelijke en duidelijke werknemer langs. Zeer vriendelijk en professioneel geholpen.

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Leer alles over het ongedierte

ziek-door-muggenbeet

Ben je ziek door een muggenbeet?

Muggen komen in ons land betrekkelijk veel voor. Met name in de zomer zorgt dit…

read more
mug-in-de-winter

Mug gesignaleerd in de winter

Muggen zorgen voornamelijk in de zomer voor overlast. Indien je dit ongedierte in jouw slaapkamer…

read more

Contact

We komen graag met je in contact. Voor direct advies of het maken van een afspraak kun je 085 – 029 85 14 bellen. Wil je graag onze werkwijze en/of een prijsopgave ontvangen? Dan kun je naast bellen ook, e-mailen of het contactformulier aan de rechterkant gebruiken. We kunnen niet wachten om van je te horen en je van het ongedierte af te helpen!

085 – 029 85 14
info[@]bestrijdingsservice.nl

Back To Top Call Now Button