skip to Main Content

Bestrijdingsservice

Bestrijdingsservice is in het leven geroepen voor iedereen die last heeft van ongedierte in huis, in een bedrijfspand of elders. ‘Geen enkele ongedierte probleem is voor ons te groot.’

Wij geloven dat een goede educatie helpt bij het voorkomen van ongedierte. Daarom staat onze website ook vol met tips en tricks hoe je specifieke ongedierte kunt voorkomen of zelf kunt bestrijden.

Mocht je behoeften hebben aan een professionele ongediertebestrijder, dan kunnen wij je doorverwijzen naar de juiste persoon. We werken samen met verschillende bestrijders (door heel Nederland) en zorgen ervoor dat er snel iemand langskomt.

Bestrijdingsservice

Bestrijdingsservice is in het leven geroepen voor iedereen die last heeft van ongedierte in huis in een bedrijfspand of elders. ‘Geen enkele ongedierte is voor ons te groot.’

Wij geloven dat een goede educatie helpt bij het voorkomen van ongedierte. Daarom staat onze website ook vol met tips en tricks hoe je specifieke ongedierte kunt voorkomen of zelf kunt bestrijden.

Mocht je behoeften hebben aan een professionele bestrijder, dan kunnen wij je doorverwijzen naar de juiste persoon. We werken samen met verschillende bestrijders (door heel Nederland) en zorgen ervoor dat er snel iemand langskomt.

Landelijk netwerk

Liever een lokale ongedierte bestrijder bij jouw uit de buurt? Dat kan bij Bestrijdingsservice! Door ons landelijke netwerk betaal je geen voorrijkosten en is een bestrijder snel ter plaatsen.

Goed voor het milieu en de portemonnee!

Tevreden klanten

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

De communicatie verliep heel goed. Ik liet een bericht achter en werd gelijk teruggebeld. Er kwam een aardige, klantvriendelijke en duidelijke werknemer langs. Zeer vriendelijk en professioneel geholpen.

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Leer alles over het ongedierte

fruitvliegjes-val

Fruitvliegjes val maken en kopen, dit is het beste advies!

Een fruitvliegjes val is het beste middel tegen die nare en hardnekkige fruitvliegjes die elke…

Lees meer

Fruitvliegjes bestrijden, zo doe je dat!

Heel veel mensen willen graag weten hoe fruitvliegjes te bestrijden. Fruitvliegjes zijn namelijk hardnekkig en…

Lees meer
pruimenmot-bestrijden

Pruimenmot bestrijden, zo doe je dat

Pruimenmot bestrijden is een taak waar iedere tuinder een keer mee te maken krijgt. Deze…

Lees meer
buxusmot-bestrijden

Buxusmot bestrijden en herkennen

Buxusmot bestrijden is iets waar veel Nederlanders mee te maken krijgen. Sinds de komst van…

Lees meer
Back To Top Call Now Button